obsługi
Steakhouse Pro 233 Szafa do sezonowania mięsa
- Szlachetne mięso: stylowa szafa do sezonowania mięsa o pojemności 233 litrów
- Czysta przyjemność: uszlachetnia smak steków, mięsa i kiełbasy
- Idealna temperatura dojrzewania: regulowana w zakresie od 1 do 25 °C
Wybierz odpowiedni waiant:
Możesz w każdej chwili zmienić swoje zamówienie.
Odpowiednia dojrzałość dla pełni doznań smakowych: Szafa do sezonowania mięsa KlarsteinSteakhouse Pro 233 uszlachetnia nie tylko steki, ale także salami, szynkę czy wieprzowinę dojrzewającą na sucho. Sezonowanie na sucho jest jedną z najstarszych i najbardziej sprawdzonych metod uszlachetniania mięsa. Szafa do sezonowania mięsa Steakhouse Pro umożliwia korzystanie z tej metody. Stworzone tu optymalne warunki pozwalają na uzyskanie najwyższej jakości kiełbas i mięsa. Zintegrowany system UVC zapewnia antybakteryjną czystość wewnątrz. Wszystkie ustawienia można łatwo wprowadzić za pomocą dotykowego panelu sterowania, a proces dojrzewania odbywa się automatycznie w urządzeniu. Przełączane oświetlenie LED dodatkowo eksponuje zawartość. Dzięki temu szafa do dojrzewania mięsa KlarsteinSteakhouse Pro 233 doskonale sprawdzi się w prestiżowych restauracjach lub sklepach.
Instrukcja obsługi PDFPodstawowe informacje:
-
Szlachetne mięso: stylowa szafa do sezonowania mięsa o pojemności 233 litrów
-
Czysta przyjemność: uszlachetnia smak steków, mięsa i kiełbasy
-
Idealna temperatura dojrzewania: regulowana w zakresie od 1 do 25 °C
- Jedna strefa chłodzenia
- Pojemność użytkowa: 233 litry
- Zakres temperatur: 1 -25 °C
- Kontrola wilgotności: regulowana w zakresie 60 - 85%
- Białe oświetlenie wewnętrzne LED
- Dotykowy panel sterowania z wyświetlaczem LED
- System UVC włączany automatycznie lub ręcznie
- Nóżki poziomujące
- Drzwi otwierane na prawą stronę
- Przeszklone drzwi z oknem panoramicznym
- Elegancki uchwyt drzwiowy i obramowanie wykonane ze stali nierdzewnej
- Łatwe czyszczenie
- Czynnik chłodniczy: R600a
- Typ: do zabudowy
- Może być również używana jako urządzenie wolnostojące
- Zasilanie: 220 - 240 V~ | 50/60 Hz
- 1 x szafa do sezonowania mięsa
- 1 x rama do wieszania mięsa
- 3 x półka
- Zbiornik na wodę
- 1 x miseczka na sól
- Wielojęzyczna instrukcja obsługi
- Wymiary: ok. 59 x 127 x 71,5 cm (szer. x wys. x gł.)
- Wymiary wewnętrzne: ok. 49 x 90 x 54 cm (szer. x wys. x gł.)
- Długość kabla: ok. 200 cm
- Waga: ok. 78 kg
![](https://res.cloudinary.com/chal-tec/image/upload/w_170,q_auto,f_auto,dpr_auto/bbg/10039935/Gallery/10039935_yy_0001_titel___.jpg)
- Szlachetne mięso: stylowa szafa do sezonowania mięsa o pojemności 233 litrów
- Czysta przyjemność: uszlachetnia smak steków, mięsa i kiełbasy
- Idealna temperatura dojrzewania: regulowana w zakresie od 1 do 25 °C