[Używany] LaFiamma piec do pizzy

787,99 zł
929,90 zł
z podatkiem VAT
Numer artykułu: 53046026
LaFiamma piec do pizzy
787,99 zł
929,90 zł
z podatkiem VAT
Dostępne również w innym stanie
  • Pozostało kilka artykułów w magazynie – zamów szybko! Pozostało kilka artykułów w magazynie – zamów szybko!
  • Czas dostawy: 8 - 10 dni
  • Ekspresowa dostawa
  • 14 dni na zwrot
  • Darmowa dostawa nad 215 zł Darmowa dostawa przy płatności kartą lub przelewem bankowym. Nie dotyczy towarów ponadgabarytowych.

Stan - dopuszczalny: Towar zwrócony z drobnymi śladami użytkowania

Uwaga: Produkt jest funkcjonalny i może nosić drobne ślady użytkowania.

Szczegóły: Produkt może posiadać drobne ryski na widocznych miejscach. Oryginalny karton może być uszkodzony lub produkt może zostać przepakowany. Może również brakować następujących elementów: Przewodu zasilającego, filtra, śrub, pilota zdalnego sterowania, instrukcji obsługi. Produkt objęty jest 2-roczną gwarancją na wady.

Zalety

  • Podwójne elementy grzewcze: połączenie górnego i dolnego elementu grzejnego zapewnia równomierne rozprowadzanie ciepła i idealnie upieczoną pizzę

  • Szybki czas nagrzewania: dzięki mocy 2200 W piec może osiągnąć temperaturę do 450°C, dzięki czemu pizza jest idealnie upieczona w zaledwie 90-120 sekund

  • Kamień do pizzy w zestawie: dołączony kamień do pizzy zapewnia optymalną akumulację ciepła i chrupiącą skórkę

Podstawowe informacje

  • Podwójne ogrzewanie: górne i dolne
  • Moc: 2200 W
  • Maksymalna temperatura: 450°C
  • Czas pieczenia: 90-120 sekund
  • Wyświetlacz cyfrowy: Tak
  • Kontrola temperatury: Tak
  • Kamień do pizzy w zestawie: Tak
  • Materiał: stal nierdzewna
Numer artykułu: 53046026

Wymiary i szczegóły techniczne

  • 64 x 39 x 29 cm (dł. x szer. x wys.)
  • Waga: 10 kg

Co będzie dostarczone

  • Klarstein LaFiamma piec do pizzy
  • Kamień do pizzy
  • Instrukcja obsługi

Dostawa i wysyłka

Pozostało kilka artykułów w magazynie – zamów szybko!

Czas dostawy: 8 - 10 dni

Opinie klientów
Brak ocen

Nie ma komentarzy do tego artykułu.