[Rozpakowany] LaFiamma piec do pizzy

711,00 zł
RRP: 790,53 zł -10%
z podatkiem VAT
Numer artykułu: 52046026
LaFiamma piec do pizzy
711,00 zł
RRP: 790,53 zł -10%
z podatkiem VAT
Dostępne również w innym stanie
  • 790,53 zł
    RRP: 929,90 zł
  • Pozostało kilka artykułów w magazynie – zamów szybko! Pozostało kilka artykułów w magazynie – zamów szybko!
  • Czas dostawy: 8 - 10 dni roboczych
  • Ekspresowa dostawa
  • 14 dni na zwrot

Stan - bardzo dobry: Towar zwrócony z minimalnymi śladami użytkowania

Uwaga: chodzi o rozpakowany artykuł lub artykuł z drobnymi uszkodzeniami opakowania. Pełna funkcjonalność produktu została sprawdzona. Oferujemy 2 lata gwarancji.

Zalety

  • Podwójne elementy grzewcze: połączenie górnego i dolnego elementu grzejnego zapewnia równomierne rozprowadzanie ciepła i idealnie upieczoną pizzę

  • Szybki czas nagrzewania: dzięki mocy 2200 W piec może osiągnąć temperaturę do 450°C, dzięki czemu pizza jest idealnie upieczona w zaledwie 90-120 sekund

  • Kamień do pizzy w zestawie: dołączony kamień do pizzy zapewnia optymalną akumulację ciepła i chrupiącą skórkę

Podstawowe informacje

  • Podwójne ogrzewanie: górne i dolne
  • Moc: 2200 W
  • Maksymalna temperatura: 450°C
  • Czas pieczenia: 90-120 sekund
  • Wyświetlacz cyfrowy: Tak
  • Kontrola temperatury: Tak
  • Kamień do pizzy w zestawie: Tak
  • Materiał: stal nierdzewna
Numer artykułu: 52046026

Wymiary i szczegóły techniczne

  • 64 x 39 x 29 cm (dł. x szer. x wys.)
  • Waga: 10 kg

Co zostanie dostarczone

  • Klarstein LaFiamma piec do pizzy
  • Kamień do pizzy
  • Instrukcja obsługi

Dostawa i wysyłka

Pozostało kilka artykułów w magazynie – zamów szybko!

Czas dostawy: 8 - 10 dni roboczych

Opinie klientów
1 Ocena

Nie ma komentarzy do tego artykułu.

Opinie klientów z innych krajów
sprawdzona opinia 02/12/2024

Design réussi. Utilisation simple. Chaleur adaptée à une cuisson rapide (environ 2 minutes à 400° c) . Prix très correct. Conseil : pour enfourner mieux vaut opter pour une petite pelle en bois. Il est vrai que la farine a tendance à brûler sur la plaque de cuisson, mais c’est sans grande conséquence.

Udany projekt. Łatwy w użyciu. Temperatura odpowiednia do szybkiego gotowania (około 2 minut w temperaturze 400°C). Bardzo rozsądna cena. Wskazówka: do wkładania ciasta do piekarnika lepiej użyć małej drewnianej łopatki. Prawdą jest, że mąka ma tendencję do przypalania się na kuchence, ale nie ma to większego znaczenia.